Syysseminaari ja vuosikokous 1.10.

Syysseminaarissa vertaistyöskennellään Career writing -menetelmän parissa!

Syysseminaariin torstaina 1.10. saamme etäyhteyksin vieraaksi narratiivisen ohjauksen ja Career writing -menetelmän kansainvälisen huippuasiantuntijan, menetelmän kehittäjän ja tutkijan Reinekke Lengellen Kanadasta Athabascan yliopistosta. Koska Kanada on eri aikavyöhykkeellä kuin Suomi, verkkoseminaarin workshop toteutuu iltapainotteisesti klo 15.00-20.00. 

Career writing on monimuotoinen narratiivinen uraohjauksen menetelmä. Se toimii myös ohjaajan oman reflektion välineenä. Reinekke Lengellen työpajassa tustustumme ja pohdimme career writing -menetelmän soveltamista omaan ohjaustyöhön, mutta samalla pääsemme myös kysymään itseltämme urakysymyksiä ja pohtimaan sitä, mikä ohjaa omaa elämänuraamme, mikä on tärkeää ja olennaista. Verkossa työskentelyssä yhdistyy Reinekken luennointi, yksilölliset career writing -harjoitukset sekä vertaiskokemusten jakaminen ja yhteinen keskustelu. 

Työskentelykieli on englanti. Career writing -sanastoon, menetelmään ja kouluttajaamme voit ennakkoon tutustua Reinekke Lengellen kotisivuilla www.writingtheself.ca

Ilmoittautumisohjeet jäsenkirjeessä ja Facebook-ryhmässä

OHJELMA 1.10.2020

 

Career Writing Workshop

Reinekke Lengelle, PhD

 

  • 15:00– Introduction to Career Writing, Proprioceptive Writing – what is it and why would we do it?

 

  • 16:15–16:30 Kahvitauko

 

  • 16:35– A taste of writing Life Design, The theory of writing for personal development/transformation (Lengelle & Meijers model)

 

  • 18:00–18:40 Ruokatauko

 

  • 18:40– Questions from the group, discussion, problems from practice, Several other key writing exercises explained: The Work, Poetry, Dialogue work (with a taste of one or more of these), Conclution and principles of practice

 

  • 20:00Tilaisuus päättyy