Virtuaaliaamukahvit ti 20.4. klo 8

Tiistaina 20.4. klo 8-9 perehdymme zoomin välityksellä VOIMAKEHÄ®-menetelmään Vahvuuttamo Oy:n Sanna Wenströmin ja Laura Halosen johdattelemana.

VOIMAKEHÄ® on positiiviseen ja humanistiseen psykologiaan perustuva teoria, ajattelutapa, työkalu ja ohjauskonsepti vahvuuksien laaja-alaiseen tunnistamiseen, jäsentämiseen ja kehittämiseen.

Voimakehää voi hyödyntää opetuksessa, ohjauksessa ja valmentamisessa eri kouluasteilla; uraohjauksessa, työnohjauksessa ja valmentamisessa sekä johtamisessa ja esimiestyössä.

Tässä tilaisuudessa laajasta vahvuusnäkemyksestä ja voimakehästä ovat kertomassa sen kehittäjät, KT, FM, ammatillinen erityisopettaja Sanna Wenström ja YTM, sosiaali- ja yhteisöpedagogi, Amo ja väitöskirjatutkija Laura Halonen Oulun ammattikorkeakoulusta, ammatillisesta opettajakorkeakoulusta.

Lisätietoja: www.voimakeha.info

Valtakunnallinen uraohjauspäivä 24.3.2021

Uraohjaajat ja -valmentajat ry. oli mukana ensimmäisen valtakunnallisen uraohjauspäivän toteutuksessa 24.3.2021. Ohessa pj. Leena Penttisen puheenvuoro uraohjausosaamisesta tulevaisuudessa. Tilaisuuden muut materiaalit löydät Ohjaus tulevaisuuden työhön -hankkeen sivuilta http://bit.ly/uraohjaus2021. Vuonna 2022 valtakunnallisen uraohjauspäivän järjestää Itä-Suomen yliopisto.

 

 

Kaikille avoimet virtuaaliaamukahvit ti 16.3.2021 klo 8!

Olemme saaneet paljon kyselyitä, miten uraohjaajaksi voisi kouluttautua tai millaisia muita valintoja kannattaisi tehdä. Jos uraohjaajan työ kiinnostaa, järjestämme kaikille avoimet virtuaaliaamukahvit ti 16.3. 2021 klo 8. Aiheena ”Sinustako uraohjaaja”? Pääset kuulemaan uraohjaajien ja -valmentajien työstä, koulutuksesta ja ammatista myös yhteiskunnallisesta näkökulmasta.

Tilaisuus sopii myös jo alalla toimiville ammattilaisille, jotka haluavat tietää lisää toimintakentästä, koulutuksista ja ammattialan tulevaisuudesta. Tilaisuuden vetävät Heini Hult-Miekkavaara Yhteiskunta-alan Korkeakoulutetut ry:stä, Pia Koukkula Saranen Consultingista ja Tiina Äijänaho Business College Helsingistä.

Linkki langoille: https://jyufi.zoom.us/j/67368511199, passcode: 657254

Onko Zoom sinulle ennestään vieras? Täältä löydät ohjeitamme Zoomin käyttöön.

 

Materiaalit

Aamukahvit_20210316  -esitysmateriaali

Tallenne (tulee tälle sivulle myöhemmin)