Syysseminaari ja vuosikokous ke 27.10.2021 klo 16-19

Save the date!

Yhdistyksen syysseminaari ja vuosikokous järjestetään ke 27.10.2021 klo 16-19. Seuraa jäsenviestintää sähköpostitse ja Facebook-ryhmässä.

Syysseminaarimme aiheena:

Dialogue on Social Justice and Career Guidance

Dialogia käyvät professorit Tristram Hooley (Englanti  & Norja) & Ronald Sultana (Malta)

Virtuaalikahvit 12.5. klo 8

Virtuaalikahveilla ke 12.5.2021 klo 8 on aiheena Yhteistyösuhde ohjauksessa – tutkimustietoa vuorovaikutuskäytänteistä. Kahveilla alustaa opinto- ja uraohjauksen professori, ohjausasianainen Sanna Vehviläinen Itä-Suomen yliopistosta. Sanna esittelee vuorovaikutustutkimuksen tuloksia siitä, miten yhteistyösuhdetta rakennetaan vuorovaikutuskäytännöin. Tervetuloa!

Kaikille avoimet virtuaaliaamukahvit ti 16.3.2021 klo 8!

Olemme saaneet paljon kyselyitä, miten uraohjaajaksi voisi kouluttautua tai millaisia muita valintoja kannattaisi tehdä. Jos uraohjaajan työ kiinnostaa, järjestimme kaikille avoimet virtuaaliaamukahvit ti 16.3. 2021 klo 8. Aiheena ”Sinustako uraohjaaja”? Pääset kuulemaan uraohjaajien ja -valmentajien työstä, koulutuksesta ja ammatista myös yhteiskunnallisesta näkökulmasta.

Tilaisuus sopii myös jo alalla toimiville ammattilaisille, jotka haluavat tietää lisää toimintakentästä, koulutuksista ja ammattialan tulevaisuudesta. Tilaisuuden vetivät Heini Hult-Miekkavaara Yhteiskunta-alan Korkeakoulutetut ry:stä, Pia Koukkula Saranen Consultingista ja Tiina Äijänaho Business College Helsingistä.

 

Materiaalit

Aamukahvit_20210316  -esitysmateriaali ja tallenne