Virtuaalikahvit 12.5. klo 8

Virtuaalikahveilla ke 12.5.2021 klo 8 on aiheena Yhteistyösuhde ohjauksessa – tutkimustietoa vuorovaikutuskäytänteistä. Kahveilla alustaa opinto- ja uraohjauksen professori, ohjausasianainen Sanna Vehviläinen Itä-Suomen yliopistosta. Sanna esittelee vuorovaikutustutkimuksen tuloksia siitä, miten yhteistyösuhdetta rakennetaan vuorovaikutuskäytännöin. Tervetuloa!

Kaikille avoimet virtuaaliaamukahvit ti 16.3.2021 klo 8!

Olemme saaneet paljon kyselyitä, miten uraohjaajaksi voisi kouluttautua tai millaisia muita valintoja kannattaisi tehdä. Jos uraohjaajan työ kiinnostaa, järjestimme kaikille avoimet virtuaaliaamukahvit ti 16.3. 2021 klo 8. Aiheena ”Sinustako uraohjaaja”? Pääset kuulemaan uraohjaajien ja -valmentajien työstä, koulutuksesta ja ammatista myös yhteiskunnallisesta näkökulmasta.

Tilaisuus sopii myös jo alalla toimiville ammattilaisille, jotka haluavat tietää lisää toimintakentästä, koulutuksista ja ammattialan tulevaisuudesta. Tilaisuuden vetivät Heini Hult-Miekkavaara Yhteiskunta-alan Korkeakoulutetut ry:stä, Pia Koukkula Saranen Consultingista ja Tiina Äijänaho Business College Helsingistä.

 

Materiaalit

Aamukahvit_20210316  -esitysmateriaali ja tallenne

Virtuaaliaamukahvit ti 20.4. klo 8

Tiistaina 20.4. klo 8-9 perehdymme zoomin välityksellä VOIMAKEHÄ®-menetelmään Vahvuuttamo Oy:n Sanna Wenströmin ja Laura Halosen johdattelemana.

VOIMAKEHÄ® on positiiviseen ja humanistiseen psykologiaan perustuva teoria, ajattelutapa, työkalu ja ohjauskonsepti vahvuuksien laaja-alaiseen tunnistamiseen, jäsentämiseen ja kehittämiseen.

Voimakehää voi hyödyntää opetuksessa, ohjauksessa ja valmentamisessa eri kouluasteilla; uraohjauksessa, työnohjauksessa ja valmentamisessa sekä johtamisessa ja esimiestyössä.

Tässä tilaisuudessa laajasta vahvuusnäkemyksestä ja voimakehästä ovat kertomassa sen kehittäjät, KT, FM, ammatillinen erityisopettaja Sanna Wenström ja YTM, sosiaali- ja yhteisöpedagogi, Amo ja väitöskirjatutkija Laura Halonen Oulun ammattikorkeakoulusta, ammatillisesta opettajakorkeakoulusta.

Lisätietoja: www.voimakeha.info