Liity jäseneksi!

Uraohjaajat ja -valmentajat ry edistää uraohjaajien ja -valmentavien asiantuntijoiden yhteistyötä, keskinäistä verkottumista ja ammatillista kehittymistä. Yhdistys on tarkoitettu kaikille alan toimijoille. Työalana voi olla esim. uraohjaus, uravalmennus, uraohjaukseen liittyvää suunnittelu-, johtamis- tai asiantuntijatyötä tai alan tutkimus.

Kuka voi hakea uraohjaajat ja -valmentajat ry:n jäsenyyttä?

Yhdistyksen sääntöjen mukaan jäsenyyttä voi hakea henkilö, joka hyväksyy

  • yhdistyksen tarkoituksen
  • säännöt
  • ammattieettiset periaatteet
  • ja jolla on korkeakoulutasoinen tai vastaava yhdistyksen hyväksymä koulutus ja joka toimii uraohjauksen tai -valmennuksen alalla.

Yhdistyksen hallitus hyväksyy uudet jäsenet hakemusten perusteella kokouksissaan noin kerran kuukaudessa.

Jäsentietojen käsittely

Hyväksymisen jälkeen hakemukseen täytetyt tiedot tulevat jäsenrekisteriimme, joka on kokonaisuudessaan Membookissa. Voit koska tahansa käydä päivittämässä yhteystietojasi tai pyytää eroa yhdistyksestä.

Mihin tietojani käytetään?

Uraohjaajat ja -valmentajat ry:n hallitus päättää jäseneksi valinnasta Membookin jäsenhakemuksessa annettujen tietojen perusteella, josta ne hyväksymisen jälkeen siirtyvät osaksi jäsenrekisteriä. Jäsenrekisterin käyttöoikeus on vain yhdistyksen hallituksen jäsenvastaavalla ja 1-2 muulla hallituksen jäsenellä. Tietojen käyttö on rajattu toiminnan, tapahtumien ja koulutusten suunnitteluun.
Mahdolliset hylätyt jäsenhakemukset poistuvat järjestelmästä hylkäyksen myötä. Eroavien tai erotettujen jäsenten tiedot poistetaan jäsenrekisteristä.

Jäsenmaksu vuodelle 2023

Yksityishenkilöt 35 euroa
Kannatusjäsenet 100 euroa

Miten haen jäseneksi?

Voit hakea jäsenyyttä täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen tästä:

HAE JÄSENYYTTÄ

Täytä järjestelmään henkilötiedot, koulutukseen ja työhön liittyviä tiedot. Lue ja hyväksy yhdistyksen tarkoitus, säännöt ja ammattieettiset periaatteet.