KUTSU: Houkutteleva työelämä – mikä avuksi kun työnhakija ja työpaikka eivät kohtaa?


Tule mukaan “Houkutteleva työelämä – mikä avuksi kun työnhakija ja työpaikka eivät kohtaa?” -seminaariin keskiviikkona 20.9.2023 klo 9.00-15.30 Paasitornissa (Paasivuorenkatu 5 A) Helsingissä sekä verkkotapahtumana.

Työmarkkinamme kärsivät kohtaanto-ongelmasta ja työvoimapulasta. Tarvitsemme nyt ja tulevaisuudessa lisää osaajia niin korkeasti koulutettuihin kuin ammatillista pätevyyttä vaativiin tehtäviin. Tänä päivänä työntekijät kaipaavat työelämältä joustoa ja työtyytyväisyyteen vaikuttaa merkittävästi myös työyhteisö, työhyvinvointi ja yhteinen arvomaailma työnantajan kanssa.

Tule kuulemaan työelämän kiinnostavia asiantuntijoita! Puhujina ovat mm. alivaltiosihteeri Elina Pylkkänen työ- ja elinkeinoministeriöstä, organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa, startup-kasvun neuvonantaja Mari Luukkainen ja Teknologiateollisuus ry:n johtaja Paula Varpomaa. Islantilaisesta työelämästä meille kertoo kirjailija Satu Rämö.

  • Pääset tapahtuman verkkosivuille tästä. Jaathan kutsua eteenpäin verkostoillesi.
  • Ilmoittaudu heti, sillä paikan päälle tilaisuuteen mahtuu 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ja yli puolet paikoista on jo täytetty. Tilaisuuteen voi osallistua myös etänä.

Ilmoittaudu tästä