Ilmoittaudu Uraohjauspäivään 11.4. ja ohjaustutkimuksen konferenssiin 12.4.2024

Nurmikolla saappaat, hattu. kartta ja kompassi

Tervetuloa kaksipäiväiseen ohjausalan tapahtumaan Uraohjauksen arki ja politiikka, joka koostuu Uraohjauspäivästä11.4. Zoomissa ja Ohjaustutkimuksen konferenssista 12.4. Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella ja Zoomissa!

Tapahtuman viralliset sivut löytyvät täältä

Ohjauksen merkitys näyttää kasvavan erilaisissa organisaatioissa. Ohjauksella voidaan tukea oppilaita, opiskelijoita, työntekijöitä, työnhakijoita sekä työn ja koulutuksen ulkopuolella olevia saavuttamaan omat tavoitteensa. Ohjaus toimii sillanrakentajana silloin, kun organisaation tai yhteiskunnan tavoitteet ja tarpeet näyttävät poikkeavan yksilöiden tai yhteisöjen tavoitteista.

Koko tapahtuman ohjelma

Uraohjauspäivä 11.4.2024

Uraohjauspäivä toteutetaan kokonaisuudessaan Zoomissa ja se koostuu tuttuun tapaan yhteisistä luennoista ja osallistujien ehdottamista työryhmistä. Yhteiset luennot tarttuvat tänä vuonna ohjaustyön arjen politiikkaan, toimintamme perusteisiin sekä ohjaustyössä rakentuvan tiedon hyödyntämiseen. Työryhmiä on seitsemän erilaista ja niistä on vaikea valita!

Katso työryhmät täältä 

Ohjaustutkimuksen konferenssi 12.4.2024

Ohjausalan tutkijat esittelevät viimeisimpiä tutkimuksiaan ja pohtivat, mikä on olennaista tulevassa tutkimuksessa. Osallistua voi sekä Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella että Zoomissa. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Ohjaustutkimuksen konferenssin 12.4. esitysten tiivistelmät