TEM:n ja KEHA-keskuksen tarjouspyyntöjä avattu

Mitä on osaaminen ohjaustyössä? Tule mukaan kehittämään elinikäisen ohjauksen valtakunnallista kokonaisuutta! KEHA-keskus pyytää tarjouksia ohjaustyön osaamiskuvausten laadinnasta. Kokonaisuus sisältää myös ohjaustoimijoiden osallistamista laajasti. Linkki tarjouspyyntöön kommenteissa. Jätä tarjouksesi 2.11. mennessä.

Tämä hankinta on osa laajempaa elinikäisen ohjauksen kehittämiskokonaisuutta, jota rahoitetaan EU:n elpymis- ja palautumistukivälineellä. TEM ja KEHA-keskus kilpailuttavat vuosina 2022-2023 todella kiinnostavia ja tärkeitä selvityksiä, tutkimuksia ja yhteiskehittämisprosesseja, joilla vahvistetaan elinikäisen ohjauksen laatua ja tiedolla johtamista.

https://tarjouspalvelu.fi/UX/TP/SiirryTarjouspyyntoon/?tpId=404687

 

Ohjausalan kansallinen kehittämistyö jatkuu! Nyt haemme toteuttajaa Ohjausalan koulutusrakenteiden ja -sisältöjen laajaan selvitystyöhön. Tarjoukset tulee jättää 9.11.2022 mennessä. Lisätietolinkki löytyy kommenteissa.

Tämäkin hankinta on osa laajempaa elinikäisen ohjauksen kehittämiskokonaisuutta, jota rahoitetaan EU:n elpymis- ja palautumistukivälineellä. Parhaillaan on menossa ja vielä on tulossa muitakin mielenkiintoisia selvityksiä, yhteiskehittämisprosesseja, tutkimuksia ja myös ohjausosaamista vahvistavia täydennyskoulutuksia. Seuraa siis TEM:n ja KEHA-keskuksen kilpailutuksia ja pysy kuulolla.

https://tarjouspalvelu.fi/UX/TP/SiirryTarjouspyyntoon/?tpId=417352